Elämässä sattuu ja tapahtuu Perjantain pikaset E. ilontalo  

Vilauta ja virkisty! Uimalla jännitystä elämään 😉

Ihana aurinkoinen päivä. Minulta jäi viimeksi hierojan jälkeen hieman vapaa-aikaa, joten päätin käyttää sen virkistävään uintiin. Nautin siitä, että sain kerrankin uida rauhassa. Muksun kanssa uimareissut ovat hieman erilaisia, vaikka hauskoja nekin.

No se uimassa käymisen jännittävä puoli sitten? Tällä kertaa, kun lapsukainen ei ollut kiskaisemassa uimatoppini etumusta alas, niin uikkarini päätti hoitaa homman kotiin ilman apuja.

Tässä uimatopissa on irroitettava, niskan takaa tuleva lenkki, joka pitää yläosan paikallaan. Tavallaan sitä pitäisi pystyä käyttämään ilman tuota nauhaakin, mutta kokemuksen syvällä rintaäänellä voin kertoa, että ei pysy. Ei ainakaan hyvin.

Tätä kokemusta vahvisti se, kun uin menemään kuntouimareiden radalla ja yhtäkkiä tulee epämiellyttävän vapaa olo yläosassa. Tuo lenksu oli napsahtanut toiselta puolelta irti ja vauhdikkaassa menossa yläosa ei oikein meinannut pysyä ilman apuja paikallaan.

Siinä sitten keskellä rataa yritin uida vain toista kättä apuna käyttäen ja toisella pidin kiinni yläosasta. Voitte kuvitella miltä olen näyttänyt, itse en halua.

Päätyyn päästyäni kiinnitin olkaimen uudestaan ja lähdin uudelle kierrokselle. Naps. Sama juttu toistui… kolme kertaa! Viimeisellä kerralla ajattelin, että olkoon. Testataan kuinka hyvin se pysyy päällä ilman tuota niskalenkkiä ja otetaan mahdolliset porttikiellot sitten kiltisti vastaan.

No en tainnut pahasti viuhahtaa, sillä valvoja ei tullut huomauttamaan asiattomasta käytöksestä. Täytyy muuten mainita, että Lahden Kivimaan uimahallissa on erityisen asiakaspalveluhenkinen uimavalvoja, joka ottaa jokaisen uimarin vauvasta vaariin kivasti huomioon. Mukavaa vaihtelua verrattuna muihin uimahalleihin.

Silloin, kun on mahdollisuus, niin uidaan tietenkin nakuna, mutta melko ruuhkaisessa uimahallissa vilauttelu ei ollut se tavoiteltu asia. Kaikkea pitää näköjään kuitenkin kokeilla. 😏

Jos Halloween-viikonlopussa ei ole tarpeeksi jännitystä, menkää uimaan. 😂 Kokeilunhaluista viikonloppua kaikille!

Leave A Comment