Elämän pieniä iloja E. ilontalo  

Pieni mukava muistutus lahtelaisille – Vesiurut koko elementissään ovat täällä nyt.

Ajoimme poitsun kanssa lokakuun alussa Pikku-Vesijärven ohi ja siellä näin Vesiurkujen suihkivan päivänvalossa. Vesiurut kiinnittävät huomioni päivälläkin, mutta mietin joka kerta, että ne pitää käydä ihailemassa myös illalla värien ja musiikin kera.

Siispä googlailemaan lisätietoa iltaesityksistä, joita lahtelaisena tiesin ainakin joskus olleen pimenevissä illoissa. Ja sieltähän se tieto Lahti Energian sivuilta pompsahti ilokseni mukavan sanoman kera. Kesäesitykset olivat ohi ja syksyn iltaesitykset olivat alkaneet juuri muutama päivä sitten (lokakuun alusta).

Mitäpä asiaa sen enemmän miettimään, joten päätin lähteä poitsun kanssa samana iltana katsomaan tämän ihanan värien, musiikin ja veden tähdittämän esityksen. Muutakin perhettä siihen mukaan, niin kiva ulkoiluhetki on taattu.

Ilta tummeni esityksen myötä ja väriloisto senkuin parani.

Kamera hävittää tunnelmasta massiivisen osan, mutta toivottavasti sain hieman värimaailmaa ja maisemaa välitettyä jokaiselle näinkin.

Välillä pystyi bongailemaan myös poikia puussa 😀

Minun mielestä kannattaa ehdottomasti käydä hyödyntämässä tämä kaupungin tarjoama maksuton ohjelmanumero ja mennä nauttiman kivasta tunnelmasta paikan päälle. Ihana iltaulkoilu puistossa hoituu samalla; kierrä vaikka koko Pikku-Vesku ympäri. Lokakuun alkupäivien arki-iltoina tilaakin oli kivasti, joten turvavälit oli helppo säilyttää.

Itseäni harmitti viime vuonna, kun yhtäkkiä olikin talvi pitkällä, enkä muistanut käydä ollenkaan katsomassa Vesiurku-esitystä. Sen takia halusin nyt muistuttaa juuri sinua, ettei mene ainakaan unohduksen takia ohi. Kyllä tästä sai ehdottomasti pientä iloa elämään ja kivaa tekemistä (arki-)iltaan!

Iltaesitykset jatkuvat marraskuun loppuun asti. Mikäli janoat lisää tietoa Vesiuruista, niin tässä linkki suoraan asian ytimeen:

https://www.lahtienergia.fi/fi/vastuullisuus/vastuullisuus/mukana-elamassa/vesiurut

Leave A Comment