Tätäkin piti kokeilla E. ilontalo  

Paastopäiväkirja – Day 4

Fiilis ihan ok; ei huono, eikä mikään huippu. Eilinen meni hyvin, mutta illat on aina hankalinta aikaa, kun telkkarinkatselu-napostelut on pitänyt skipata kokonaan. Kyllä voi viis päivää olla pitkä aika!

Päänsäryistä ja palelusta olen kärsiny aika vähän, joten siitä olen iloinen. Hassu ilmiö on ollut suolihuuhtelun yhteydessä lauennut päänsärky, joka on kuitenkin mennyt ohi melko nopeasti. Eilen ei ollut sitäkään hankaluutta, kun skippasin koko huuhtelun.

Kananmunan himo on ollut yllättävä. Munakokkeli melkein suisti mut raiteilta yks ilta, teki niin kovasti mieli maistaa. Mutta sain läpsittyä itteäni sormille ja paasto sai jatkua. Hyvä minä! 💪

Tämän hetken mietteitä

Paino tippuu, mutta koska ”mä olen mä”, niin ei niin paljon, kuin voisi. Nyt – 2,5 kg. No, suurin osa tulee varmaan väksinkin takasin, joten ei sinänsä iso juttu. Vatsa tulee tällä hetkellä täyteen jo lasillisesta juomaa, joten se tulee auttamaan keventämisessä. Toivottavasti saan pidettyä pienet annokset jatkossakin (en ihan luota itseeni tämän asian kanssa).

Mun ruokatottumukset on pitkälti iltapainotteisia (se epäterveellisin vaihtoehto) ja vaikka haluankin keventää iltasyömisistä, niin tajusin tässä paaston aikana, että en kyllä ole valmis luopumaan siitä kokonaan. Haluan kuitenki nauttia elämästä ja ruoka on yksi osa sitä. Illalla on sellainen hetki, milloin on kiva rauhassa istahtaa syömään telkun ääressä. Jos se tekee hyvää mielelle, niin se tekee hyvää myös kropalle… kunhan ei lipeä käsistä.

Nyt tuntuu jo siltä, että ei tämä niin paha rasti ollut, kun kahtena ensimmäisenä päivänä ajattelin. Ei kyllä ole himoa tehdä heti uudestaankaan… ehkä ikinä. Se jää kuitenkin nähtäväksi, sillä jos saan tästä paastosta pidempiaikaista hyvää oloa ja huomaan selkeitä hyötyjä, niin totta kai tulen jatkossakin ottamaan elimistön lepo- ja huoltotauon.

Fiilikset on suhteellisen hyvät 👍👍👍 Odotan jo kovasti, että pääsen syömään, niin enempää peukkuja ei heru!

Leave A Comment