Tätäkin piti kokeilla E. ilontalo  

Paastopäiväkirja -Day 2

Ajatus on vähän puuroa ja energiat vieläkin aika vähissä. Jos eilinen päivä toistuu, niin aamulla ja aamupäivällä on parasta aikaa toimia, koska illalla on veto ihan pois. Tosin eilinen aamupäivän ulkoilu vei voimia ihan liikaa, joten tänään ei kävellä ja vedetä muksuja kelkalla pulkkamäkeen. Toivoisin, että tänään energiat riittäisivät joogaan 🙏

Eilen aika pysähtyi neljän aikaan ja ilta oli pisin ikinä! Luovuttaminen kävi mielessä mutta vielä mantraan tästä saatavia hyötyjä.

Paasto puhdistaa kehoa, paasto auttaa monella tapaa mun kovia kokenutta suolistoa voimaan paremmin, paasto nollaa mun huonoksi päässeitä syömistapoja, paasto on hyvä startti kevyempään elämään.

No painohan laskee sattuneesta syystä tiuhaa tahtia. En huijaa itseäni ajattelemalla, että se lähtisi näin nopeasti juurikaan mistään muusta, kuin nesteistä ja suolen sisällöstä. Motivoi se silti! Ensimmäistä suolihuuhtelua edeltävästä painosta on tippunut nyt 1,2 kg.

Ja kun pääsin tuohon huuhteluasiaan, niin eilinen sujui jo paremmin, kuin ensimmäinen. Odotan parannusta siis silläkin saralla 😁 Laitoin huuhteluveden sekaan ruokalusikallisen maitohappobakteerijugua tukemaan suolen bakteerikantaa.

Verenpaineet mulla on aina olleet hieman alhaiset, joten ajoittainen kovakin huimaus liittyy todennäköisesti siihen. Toivottavasti ei pahene, että voin jatkaa paasto loppuun. Terveys edellä mennään tässäkin! En usko, että olisin pystynyt pelkällä mehupaastolla tekemään pidempää paastojaksoa, kun mun supervitamiinijuomienkin kanssa tässä on tekemistä.

Muita ajatuksia

Tunnesyöppönä saan kyllä motivoitua itseni helposti mukaan kaikkeen painonhallintaan helpotusta lupaavaan toimintaan paljoakaan asiaa ajattelematta. Siksi joudun muistuttamaan tällä hetkellä itseäni melko tiuhaan tahtiin, miks lähdin pidemmälle paastolle ja miks se on hyvä juttu. Onneksi sisu myös auttaa viemään nämä yleensä loppuun.

Lisäksi olen tällä paastomatkalla nyt sen takia, että imen kaiken tiedon, mikä liittyy suoliston hyvinvointiin, koska tiedän miten paljon se vaikuttaa meissä IHAN KAIKKEEN! Kun siis kuulen jotain terveysvinkkejä, mitkä tekevät suolisolle hyvää, niin usein tartun niihin. Syy löytyy pitkälti tästä jutusta https://www.elamanilontalo.fi/hyvinvoinnin-sudenkuopat-suomessa-vinkkeja-parempaan-vointiin/

Eli ensimmäinen päivä takana ja toinen vasta alussa ja aika monta ajatusta on jo ehtinyt käymään läpi… Mutta halu jatkaa ja katsoa olo paaston jälkeen voittaa, joten nähdään paastopäiväkirjan parissa huomenna! 💪

Fiilikset tällä hetkellä aika paljon huonommat, kun vielä eilen. Peukkuja 👍 tai ihan max. 👍👍 viidestä.

Leave A Comment