Tätäkin piti kokeilla E. ilontalo  

Paastopäiväkirja- Day 1

Esivalmistelut paastoon on tehty enemmän ja vähemmän hyvin ja olo on jo nyt ensimmäisenä aamuna melko kevyt. Johtunee pitkälti eilisestä suolihuuhtelusta.

Paastoa ennen suositeltiin keventämään ruokavaliota ja vähentämään nautintoaineita, jotka olivat mun kohdalla (ja näin tammikuussa) kahvi ja tee. Alkoholia ei ole tullut käytettyä uudenvuoden aatonaaton jälkeen muutenkaan, mutta tilanne saattaa muuttua nopeastikin paaston jälkeen. Vitsi, vitsi, viis päivää, ei voi olla paha.

Vaikka yleensä noudatan ohjeita tosi tunnollisesti, ni nyt en tiedä miten mulla meni kokonaan ohi pellavansiemenillä ja luumuilla vatsantoiminnan tehostaminen pari päivää ennen ensimmäistä paastopäivää. Toivotaan, että huuhteluoperaatiot pelastavat tilannetta siltä osin. Tosin keventäminenkin meni vaihtelevasti, että saa nähdä miten meitsin käy…

Tämä mahtava Samih Miinalaisen tekemä suolistokuva sopii yhtä hyvin tähän, kuin aiempaankin artikkeliini https://www.elamanilontalo.fi/hyvinvoinnin-sudenkuopat-suomessa-vinkkeja-parempaan-vointiin/

Paino on laskusuunnassa keventämisen ja tyhjentämisen ansiosta ja pelkästään eilisestä oli tippunut… tai paremminkin tyhjentynyt melkein kilon verran.

Aamuvitamiinit juotu ja hups, olin tulkinnut taulukkoa heti kättelyyn hieman erikoisesti, joten niistä oli jäänyt ottamatta suurin osa. Paikataan tilanne ja venytetään seuraavaa vitamiiniajankohtaa hieman, että saan rytmistä kiinni.

Vitamiinien lisäksi on mennyt vettä ja sallittua yrttiteetä.

Fiilikset tällä hetkellä 👍👍👍👍 (yksi peukku meni ärsytyksestä omaan sähläämiseen).

Hyvä tästä tulee! 😀

Leave A Comment