Elämässä sattuu ja tapahtuu Perjantain pikaset E. ilontalo  

Miten niin ei voi muka tapahtua? -Sivaltavat pyykit.

Eräs pyykkipäivä… ja tästäpä muistin, että minulla on ollut tänään pyykit koneessa n. 4 tuntia. Hetki…

… n. 15 min. myöhemmin. Tämän päivän pyykit on nyt pelastettu koneesta. Ymmärrän, ettei aikakäsite välity lukijalle kovinkaan hyvin, mutta pääsit hieman mukaan minun elämäni arkiseen härdelliin 😄

No niin, eli ne sivaltavat pyykit. Tapanahan on ravauttaa nopealla kertaluontoisella ravistusliikkeellä märkä vaatekappale hieman suoremmaksi ennen kuivumaan laittamista, eikö? No niin minäkin teen ja tein tälläkin kohtalokkaalla kerralla. SMAK! Jokin osui dekoltee alueelle todella kivuliaasti. Jos et tiedä mikä on dekoltee, niin tässä tulee:

Tarkoitus ei ollut herutella, mutta menee sekin tässä näköjään samalla 😆 Perjantain kunniaksi!

Tuo punainen viirumainen jälki dekolteella tuli siis paidasta, jota olin laittamassa kuivumaan. Paidan helmassa sattui olemaan narut, jotka olivat märkänä kuin ruoska.

Siinä ne viattomasti kuivana nyt roikkuu.

Sanomani on, että olet siis ihan varmasti pyykkipäivän jälkeen ansainnut suklaata tai (muutaman) lasillisen viiniä. Voit hyvillä mielin istahtaa katsomaan lempiohjelmaasi ja olla välittämättä yhdestäkään vaatimuksesta ympärilläsi. Olethan juuri selvinnyt raskaasta kotiaskareesta, joka voi äityä vaikka väkivaltaiseksi.

Rentouttavaa ja turvallista viikonloppua kaikille. Pyykätkää varoen!

Leave A Comment