Elämänkirot Yleistä E. ilontalo  

Mitä jos?

Olen viimeiakoina löytänyt itseni niin monesti keskustelusta, jossa maalaisjärjellä ja omalla ajattelulla ei ole enää mitään sijaa, että ihan hirvittää. Hirvittää sen takia, että tiedän valtaosan ajattelevan… tai siis lopettaneen ajattelemisen ja he ovat lakanneet kyseenalaistamasta yhtä ja oikeaa tapaa toimia. Se oikea tapa kerrotaan meille valtamediassa ja muut tavat tuomitaan tai haudataan. Se tapa on pienen ryhmän päätöksien takana ja niitä päätöksia johdattelee vain yksi asia; raha. Mitä raha tuo; valtaa.

Minulle toitotetaan jatkuvasti ilman yhtään järkevää perustetta yleisesti hyväksyttyjä mielipiteitä ja tapoja toimia, eikä niitä vaivauduta oikeasti edes ajattelemaan tai ainkaan kaivelemaan syvemmin. Ei ainakaan aiota myöntää, että ei ajateltu ihan loppuun asti.

Minut on sen sijaan leimattu todella brutaalistikin harhaiseksi uskovaiseksi ja foliohattuiseksi salaliittoteoreetikoksi. Miksi? Koska en ole samaa mieltä valtaosan kanssa? Sen valtaosan, joka ei nosta katsettaan ainoastaan meidän maamme rajojen sisällä tapahtuvasta valtamedian uutisoinnista. Sen valtaosan, joka ei kyseenalaista mitään, vaan tekee mieluummin minusta sekopään, kun edes haluaisi raottaa silmiään mitä maailmalla tapahtuu. Ja kun minä kommentoin perustellusti kantaani, niin minä olen hullu? Minä olen tyhmä ja pahansuopa?

Tässä Heikkilän blogitekstissä on näkökulmaa siihen ajatukseen, että raha ei ratkaisisi suurimmalta osalta meidän hyvinvointiimme vaikuttavia päätöksiä. Aina ei kannata ihan sokeasti uskoa kaikkea, mikä meille hyvin uskottavastikin esitetään. Taustalta löytyy hyvin usein se kaikkein suurin vaikuttaja eli raha. Korona mainittu 😏

https://www.anttiheikkila.com/terveysklubi/blogi/lihavuustutkijan-outo-tapa-lahestya-ongelmia/?fbclid=IwAR195DNUGSAeKBS-0a8b2ifiTWS3S0NF3HSScBzP9abfYTypjBWZi-oaaq0

Raha on muokannut myös ihmisten ajattelua. Looginen ajattelu ja havaintojen tekeminen todellisuudesta on selvästi kadoksissa.

Antti Heikkilä

Mietin vaan sitäkin, että mikähän olisi terveydenhuollon kuormituksen tilanne ja vakavasti sairastuneiden/kuolleiden määrä nyt, jos edes osa rokotteisiin syydetyistä rahoista olisi laitettu vaihtoehtoisten hoitomuotojen tutkimuksiin. Mitä jos olisi panostettu tutkimuksiin, mistä ehdittiin jo saada hyviä tuloksia. Mitä jos niitä keinoja taltuttaa korona ei olisi haudattu samaan hautaan kaikkien muiden rokotuksista eriävien mielipiteiden kanssa. Sitä emme ikävä kyllä saa ikinä tietää.

Ihmetyttää myös, että miksi meiltä viedään vapaus valita ja ennen kaikkea miksi me hyväksymme sen silmää räpäyttämättä? Vaikka et olisikaan samaa mieltä, niin miksi et anna minun olla eri mieltä ilman syytöksiä ja leimaamista? Tarkoitan sitä, että minä saisin saman vapauden olla omaa mieltäni, kuin minkä minäkin annan sinulle. En syyttele sinua valinnoistasi, enkä lietso kanssani samoin ajattelevia sinua vastaan. Miksi sinulla on tarve tehdä niin? Minähän olen vähemmistöä, miksi olen uhka?

Luulen syyn olevan se, että sinuun on iskostettu pelko ja sinulle on kerrottu minun olevan uhka ja syypää, joten uskot siihen sokeasti. Et ajattele loogisesti. Olet sitä mieltä, että tämän vähemmistön valintojen takia koko maailman väestö tai ainakin koko tämän maan ihmiset kärsivät. Eikö tämä ole sinusta yhtään hullunkurinen asetelma!? Miten se onnistuisi vähemmistöltä?

Mun yks isoimmista ihmetyksistäni on tämä: Miksi yksikään järkevä ihminen ajattelee, että lääkeyhtiöt haluaisivat antaa meille keinon nujertaa niiden suurin rahasampo ikinä?
Nykyisillä tiedoilla se varmasti olisi myös mahdollista, mutta ehkä on löydetty parempi keino pitää rahahanat auki. Meidän terveyden ja talouden ja ihan koko elämän kustannuksella.

Pysähdy hetkeksi miettimään millä perusteella sinä teet omat valintasi; ovatko ne vain yleisesti hyväksyttyjä asioita vai oletko oikeasti katsonut ne sinulle parhaaksi vaihtoehdoksi? Kaikki eniten toivoisin tähän maailman aikaan, että ihmiset lakkaisivat syyttelemästä toisiaan ja antaisivat kaikille mahdollisuuden valita. Valita myös niistä vaihtoehdoista, joita ei ole oikeaksi julistettu valtamedian kanavista. Ne kun voivat parhaimmillaan antaa sinulle hyvän elämän.

Leave A Comment