Elämän pieniä iloja Perjantain pikaset E. ilontalo  

Maski-ajan oivalluksia naisen näkökulmasta

Olen kova huulikiiltojen kuluttaja ja kun eräänä aamuna olin taas vanhasta muistista sipaissut kiiltopunaa huuliin, niin tajusin että seuraavaksi laitan maskin. Jep, jep, ei kovin kätevää, eikä varsinkaan mitään ulkoista lisäarvoa tuovaa puuhaa.

Turvaväli- ja maskiaikana huulikiilto ei ehkä ole se näkyvin asia 😂

Siispä panosta silmiin (jos ylipäätään haluat panostaa, se on vapaaehtoista 😉)! Olen kokeillut varmasti ainakin kymmentä eri tekoripsivaihtoehtoa ja nyt on löytynyt se paras, edullisin ja helpoin tapa saada lisätehoa katseeseen. Magneettiripset ja niiden kiinnitys magneettisella kajalilla. Toimii!

Käytän pääsääntöisesti luomukosmetiikkaa, mutta ripsiin en ole ripsivärin lisäksi löytänyt luonnonmukaista ratkaisua katseenvangitsijaksi. Omat silmät ovat kestäneet magneettisen kajaalin hyvin, mutta en jokapäiväiseen käyttöön kyllä ottaisi. Nyt voisin silti ehkä vähän useammin panostaa silmiin, kun se on tämän hetken näkyvin osa naamasta.

Ripsen asentimet saivat aikaan ainoastaan hermon menetyksiä, joten niillä ei minun mielestäni tee mitään. Magneettiset vastakappaleet ripsille toimivat kyllä, jos oli tuntitolkulla aikaa värkätä niitä silmiin. Ei onnistunut minulla tarpeeksi näppärästi, vaikka niitä aikanaan käytin useamminkin. Tuo kajaali on niin helppo ratkaisu, että on pakko suositella!

Magneettiripsiä ja magneettista kajalia (nestemäinen magneettieyeliner) voi ostaa vaikka täältä -> MAINOSLINKKI ->

Klikkaa kuvaa 🖤

Leave A Comment